понеделник, 30 ноември 2009 г.

London, baby!


Пет дни от миналта седмица прекарах в един от най-невероятните градове на света - Лондон, където бях на гости на мой приятел. Прекарах наистина страхотно и съм много много благодарна на Данко, че ме покани и ми показа толкова хубави неща и ми разказа толкова много! :)) Постарах се да опитам от всичко или поне от колкото мога повече неща, да отида на колкото е възможно повече места, но определено пет дена за Лондон са крайно недостатъчни!

Другото вълнуващо събитие беше първото в живота ми пътуване със самолет. Вълнуващо беше за мен, да :) Отгоре се разкриват уникални гледки и през деня, и през нощта.

Видях и контраст, много остър контраст между живота в Англия и този в България. Ядосвам се и не мога да си обясня изцяло положението тук :(


П.П. Отново искам да напомня за утре - 1.12 - световен ден за борба против СПИН. Пазете се, хора!

1 коментар:

F2 каза...

Ооо, не се хаби. Обикалянето из лъскавите части на Лондон ти затваря очите за тези квартали, където много хора буквално не могат да намерят 20 паунда в случай на спешност. Освен това Лондон е продукт на империя - една от великите сили, на които не се сещам за нищо, за което да можем да сме благодарни.